Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

İŞTE YANUKOVİÇ’İN İLK 100 GÜNÜ

Seçimlerden başarı ile çıkan Ukrayna Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç, ilk olarak turuncu devrimin yönetimine yapılan güven oylamasıyla son verdi. Yeni dönemde dondurulmuş olan Rusya ile Ukrayna ilişkileri hızla bir şekilde rayına girdi.

Turuncu kadrolarının neredeyse tümünün mavileştiği bu dönemde Ukrayna; Rusya’nın Karadeniz filosuna 2042 yılına kadar vize verdi. Tarafların isteğine bağlı olarak bu süre 2042’den sonra da 5 yıl daha uzatılabilecek. Rusya ise Ukrayna için 330 dolar olan bin metreküp gaz fiyatını, 230 dolar seviyesine indirdi .

Ukrayna ile Rusya arasındaki ilişkilerde ; uydu ve uzay alanında işbirliği, eğitim, kültür, ekonomi, ulaştırma, tarım, maden kaynaklarının ortak kullanımı ve turizm sektörlerinde işbirliği anlaşmaları imzalandı.

 

YUNUS ERDOĞDU KİEV CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]