Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Biyografi

Rasim Kaan Aytoğu Kimdir?

Rasim Kaan Aytoğu Kimdir?… Sosyal medyada gündeme gelen isim olan Rasim Kaan Aytoğu merak edilen ve araştırılan kişilerden oldu. Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nda Yönetim Kurulu Üyesi ve Kiler Holding Şirketler Grubu’nda Finansman Grup Başkanı (CFO) olarak görev yapan Rasim Kaan Aytoğlu kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli?

1961 yılında İzmir Karşıyaka’da doğdu. İzmir Atatürk Lisesi’nden sonra 1982 yılında ABD’de University of Illinois Endüstri Mühendisliği’nden mezun oldu. Aynı zamanda Endüstri Yüksek Mühendisliği’nden şeref listesinde başarı ile mezun oldu.

1988’de Başbakanlık tarafından Harvard Universitesi ABD İşletme Yönetimi Programına gönderildi.

1989 yılında Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığı tarafından Birleşik Krallık Kamu İdaresi Enstitüsü’ne gönderildi ve Kamu Yönetimi Uluslararası Finansman Programı’nı bitirdi.

1994 yılında Pacific Western Universitesi’nde finans doktorasını tamamladı.

T. C. Başbakanlık Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığı’nda Planlama Uzmanı, Güneydoğu Anadolu Projesinde (GAP) Direktörlük ve T. C. Gazi Üniversitesinde Fen Bilimleri Enstitüsü Öğretim Üyesi olarak yer aldı.

İstanbul Altın Rafinerisi Kurucu Yönetim Kurulu Başkanlığı, İstanbul Altın Borsası Kurucu Genel Sekreterliği, T.C. Başbakanlık Başbakan Başmüşavirliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakler Daire Başkanlığı, İSTAÇ, İSTON, BELTUR, İGDAS, KÜLTÜR A.Ş. şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmıştır.

Dubai’de Tanmiyat Yatırım Holding Grubu’nda İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesidir.

Cidde Şehri Kentsel Gelişim Yatırım Holding’te Finansman Grup Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi, Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nda Yönetim Kurulu Üyesi, Kiler Holding Şirketler Grubu’nda Finansman Grup Başkanlığı yapmıştır.

Avukat Esin Aytoğu ile evlidir ve Çağatay Oğuzhan Aytoğu adında bir oğlu vardır.

AKP İzmir milletvekili adayı olmuştu.

İHLAS HOLDİNG’İN CEO’SU MU?

Sosyal medya kullanıcıları, Aytoğu’nun İhlas Holding CEO’su olduğunu iddia etmiş olsa da İhlas holding yöneticileri arasında isminin geçmiyor olması dikkatlerden kaçmadı. 2020′ yılında bir belediye başkanının sosyal medya hesabında “İhlas Holding CFO’su Prof. Dr. Kaan Rasim Aytoğu’na nazik ziyareti için teşekkür ediyorum” paylaşımı bulunuyor.

Ayrıca İhlas Holding’in web sitesinde CEO olarak ismi geçen kişi İhlas Holding’in kurucusu Enver Ören’in oğlu Ahmet Mücahid Ören olarak görünüyor.

AYTOĞLU AÇIKLAMA YAPTI MI?

Konu ile alakalı olarak Rasim Kaan Aytoğlu’ndan veya onun adına herhangi bir açıklama yapılmadı.
GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ Mİ?

İhlas Holding CEO’su olarak görev yapan Aytoğlu’nun görevinden istifa edip etmediği merak konusu oldu. Henüz istifa hakkında bir bilgi paylaşılmazken İhlas Holding’in web sitesinde yönetim kurulu ve yönetim listelerine giriş sağlanamıyor.

Sosyal medyada kullanıcılar İhlas Holding CEO’su olduğunu iddia etmiş olsa da İhlas Holding yöneticileri arasında isminin geçmiyor olması dikkatlerden kaçmadı.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]