Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna’nın Spartak Kiev’i eleyen Muratpaşa ilgisizlikten şikayetçi

Hentbol de başarılı bir sezon geçirerek tarihinde ilk kez katıldığı Challenge Kupası’nda Ukrayna’nın Spartak Kiev’i eleyerek yarı finalde Hollanda’da’nın Handbal Akademie takımının rakibi olan Muratpaşa Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, destek bulamamaktan şikayetçi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, kulübün teknik ekibi ve oyuncularıyla kahvaltıda bir araya geldi. Davette konuşan Antrenör Birol Ünsal, başarılarına rağmen yeterli desteği göremediklerinden yakındı. Şuana kadar televizyonlarda Türk futbolunun yanı sıra, bir çok Avrupa liginden maçların canlı olarak yayınlandığını ifade eden antrenör Ünsal, “Fakat bizim takımımızın şu ana kadar bir maçı dahi yayınlanmadı. Oynadığımız maçlarda hiçbir yetkiliyi göremedik. Kulübümüze de Antalya dışından, bir tebrik telefonu, telgrafının geldiğini bilmiyorum. Herhalde finale gidersek bizi fark ederler. Madalya için dünyanın parasını verip oyuncu transfer ediyoruz ama sanırım Avrupa dördüncülüğü yetkililer için yeterli bir başarı değil.” şeklinde konuştu. Takım kaptanı Nalan Çolak Oral da, şimdiye kadar güzel kuralar çektiklerini ve bunun kendileri için bir avantaj olduğunu ifade ederek, hedeflerinin final oynamak olduğunu dile getirdi.

Avrupa’da ilk dörtte yer almanın büyük bir başarı olduğunu açıklayan Belediye Başkanı Evcilmen, final oynamayı ve kupayı Türkiye’ye getireceklerine inandıklarını açıkladı.

Cihan

 

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]