Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
EğitimHaberler

Uluslararası Meridyen Okulları, Cambridge sınavlarına hazırlıyor

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de başarılı faaliyetleriyle dikkat çeken, Uluslararası Meridyen Okulları, geçtiğimiz cumartesi “Cambridge Kulüpleri” çalışmalarını başlattı.

Öğrencilerini Cambridge sınavlarına hazırlamak amacıyla organize edilen; Starters, Movers, Flyers, KET, PET, FCE ve IELTS olmak üzere toplam yedi kategorideki kulüplere ilk hafta katılımı yoğun olarak gerçekleşti.

Kulüpler katılımcı öğrencilerin dil becerilerini geliştirerek, sınavda mümkün olan en yüksek notu almalarına yardımcı olacak şekilde planlandı

Kulüpler süresince ayrıca sınavın nasıl gerçekleştiği, sınav kâğıdına bakan uzmanların katılımcılardan ne beklediği gibi birçok yararlı bilgi verilecektir.

Uluslararası Meridyen Okulları, İngilizce Departmanı yetkilileri kulüp çalışmalarının kısa, ancak yoğun ve dolayısıyla da oldukça etkili bir şekilde yapılandırıldığını belirtirken, “Öğrencilerin kendilerine güvenerek girecekleri sınavda başarılı olabileceği” düşüncesinden yola çıkarak kulüp çalışmalarının yapılandırıldığına dikkat çekti.

Ayrıca kulüp çalışmasına gelen öğrencilere zengin kahvaltı sunulurken, ders arası çay-kahve ikramı ile zihinsel uyarıcılarının harekete geçmesi sağlanıyor.

CAMBRIDGE SINAVLARI NEDİR?

Cambridge İngilizce sınavları, dünyanın İngilizce konuşulan her yerinde okullar, üniversiteler, özel sektör ve kamu sektörü tarafından kabul gören, katılımcıların İngilizce seviyesini gösteren, uluslararası geçerliliğe sahip bir sertifika ile belgelenen, tüm dil becerilerinin farklı kategorilerle test edildiği sınavlardır.

CAMBRIDGE SINAV SEVİYELERİ
Starters olarak bilinen Cambridge English: Starters, çocukların dil öğrenme serüveninde atılan ilk adımdır. Bu sınav sayesinde, çocuklar günlük yazılı ve sözlü İngilizce ile eğlenceli ve motive edici bir şekilde tanışma imkanı bulur.

Movers olarak bilinen Cambridge English: Movers,çocukların dil öğrenme serüveninde Cambridge English: Starterssınavından sonraki adımdır. Çocukların dil becerilerini geliştirmesine ve İngilizce seviyelerini ilerletmesine yardımcı olmak için mükemmel bir yoldur.

Flyers olarak bilinen Cambridge English: Flyers, çocukların dil öğrenme serüveninde Cambridge English: Movers sınavından sonraki adımdır. Çocukların temel seviyede günlük sözlü ve yazılı İngilizce ile başa çıkabildiğini göstermenin mükemmel bir yoludur.

Key English Test (KET- Cambridge seviyesi 1)
Elementary ( başlangıç ) seviyesinde olan bu sınavda adaylardan temel bir İngilizce bilgisine sahip olmaları, basit metinleri anlayıp cevaplamaları ve basit düzeyde iletişim kurmaları beklenir. Bu sınav reading, writing ve speaking olmak üzere 3 bölümden oluşur.

Preliminary English Test (PET – Cambridge seviye 2
)
Cambridge sınavlarının 2. düzey sertifika sınavıdır ve katılan adaylardan basit günlük iletişime hâkim olmaları, basit okumaları yapabiliyor ve yazabiliyor olmaları beklenir. Bu sınav reading, writing, listening, speaking olmak üzere 4 bölümden oluşmaktadır.

First certificate in English (FCE- Cambridge seviye 3)
FCE orta seviye üstü bir sınav olup, Reading, Listening,speaking, Writing ve Use of English olmak üzere 5 bölümden oluşan bu sınavda katılımcıların geniş bir dilbilgisi ve sözcük bilgisine sahip olmaları istenir. Bu sertifikaya sahip olmak yurtdışında eğitim görmek ve çalışmak gibi bir çok avantaj sağlar.

www.ukraynahaber.com.ua

www.UkraynaHaber.com Alperen Kes

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]