Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Dizi

Yakamoz S-245 devamında ne olacak?

Dizi nasıl bitecek?

Netflix’in Türk orijinal internet dizisi. Belçika dizisi Into the Night’tan türetilen ve onunla aynı evrende geçen bir dizi. Polonyalı Jacek Dukaj’ın romanı, The Old Axolotl’un (Starość aksolotla, 2015) esinlenilmiş.

Daha önce Netflix’de yayınlanan INTO THE NIGHT’ın dünyasında geçen bu macera dolu bilim kurgu aksiyon dizisi, yüksek tempolu bir öyküyü konu alıyor.

Senaryo öyle kopuk ki iki diziyi birbirine katmışlar Yakamoz S-245’de de bir uçak görülüyor takip ediyorlar… Diğerinde de bir denizaltı (Yakamoz S-245) takip ediliyor abuk subuk bağlantılar birbirinden kopuk gelişmeler akla ziyan bir senaryo.

Yani Yakamoz S-245 nasıl bitecek diye kafa yormanın bir anlamı yok çünkü senaryoyu bağlamakta güçlük çekiyorlar muhtemelen çok zorlama bir ikinci sezon gelir ya da gelmez bile.

Eğer Yakamoz S-245 nasıl bitecek diye düşünüyorsanız INTO THE NIGHT’ın son bölümünde Kıvanç Tatlıtuğ sürprizi ile araştırmacı bir Türk grubun dahil olduğu durum ile sezon finalini izlemeniz yeterli. İnto The Nigt’ın son bölümünde aynı zamanda Yakamoz S-245’in son bölümü oluyor, Ayaz Kobanbay, (Mehmet Kurtuluş) tohum deposuna giren Arman (Kıvanç Tatlıtuğ)’a Türk müsün der ve çeker vurur. Yani neden vuru diye sormayın senarist de bilmiyor. Atar işkembeyi kübradan sıkıntı yok. Nasıl olsa seyirci ne konsa yiyor.

Mutlaka bir yere bağlanır ama izlemeye değecek bir yanı yok. Netflix, farklı konularda bir dizi evreni oluşturup olayları birbirine bağlayarak zihinleri meşgul ediyorlar ancak hadise bir yere varmıyor.

Her neyse dizi şöyle tamamlanıyor bir gurup insan tohumları alır ve bilim adamlarının marifetiyle yetiştirip yer altında hayatta kalır.

Daha sonra Arman’ın babasının olduğu Hindistan’daki bölgeye ulaşırlar burada yeni bir dünya kurulmuştur seçkiler ve milyarderlerden.

Mutlu huzurlu yaşarlar ve “yeni gezegenin”, Havva ve Adem’i olurlar.

Daha sonra güneşteki patlamanın tesiri geçer ve yeryüzü yine bilindik eski yaşanabilir halini alır.

Yunus Erdoğdu

 

 

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]