Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
SporYunus Erdoğdu

Yazıklar olsun sana Fenerbahçe, nasıl katil Putin’in safında yer alırsın?

Fenerbahçe kendisini nasıl affettirebilir?

UEFA Şampiyonlar Ligi 2’nci Ön Eleme Turu rövanş karşılaşmasında deplasmanda, Dinamo Kıyıv, Fenerbahçe‘yi 2-1 mağlup ederek, adını 3’üncü ön eleme turuna yazdırdı.

Fenerbahçe taraftarı ise terör devleti Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin’e destek sloganları atarak adını tarihin kara bir leke olarak yazdırdı. Böylebir takımın ve taraftarının Avrupa’da işi yok. Bunu yetkililerin ciddi ciddi düşünüp bu konuda yaptırım yapmaları bile gerekebilir. Mesela sonsuza kadar Fenerbahçe, Avrupa’daki bütün organizasyonlardan men edilmelidir. Putin’e yaptırım yapan Avrupa Birliği (AB) pek ala bunu da yapabilir.

Dinamo Kıyıv taraftarı ise savaş nedeniyle deplasmandaki, Polonya’daki maçta, Fenerbahçe’ye destek olmak için “Bayraktar” diyerek tezahürat yapmıştı.

Ukraynalılar insandır, iyidir ve bütün bunlar da dünyanın en kötü insanı, Putin’e boyun eğmedikleri için geldi. Türklerin, Putin’e karşı gelecek bir cesaretinin olduğunu zannetmiyorum.

Putin, “Höt” dese “al sana öd” der.

Putin, dünyanın ikinci büyük ordusuyla üstünüze yürüse ödünüz patlar… Muhtemelen bu camia o zaman da “Putin” diye tezahürat yapar kasabın bıçağını yalayan ahmak bir hayvan gibi.

Rakibi gol attığında eli kanlı bebek katili Putin için destek sloganı atmak için nasıl bir ahlaksız olmak ne kadar kötü olmak lazım?

Nasıl bir camia böyle?

Çok daha ağır şeyler yazacağım ancak bu kadar organize bir kötülük karşısında seviyemi koruyacağım.

Putin denen aşağılık yüzünden dört kızımla birlikte bombalar için 10 gün mücadele verdim.

Günlerce, evini yurdunu kaybetmiş, dul kalmış, anasız-babasız kamış Ukraynalılarla aynı kamplarda kaldım.

Fenerbahçe taraftarı çıkıp bütün bunların müsebbibi olan bir alçak için slogan atıyor. Fenerbahçe’de aklı başında hiç kimse yok mu?

Şayet gereken yapılmazsa.. ve de “Fenerbahçe’nin ağabalarının silah ticareti yaptığını” şeklinde düşünmeye başladığımızda işler farklı bir mecraya gider.

Netice Fenerbahçe spor kulübü ve taraftarı Türk futbolu adına utançtır.

Atalarımız, “Ayıdan post, Moskof’dan dost olmaz.” der. Fenerbahçe’nin ahmak taraftarı ayıdan, koyun postu çıkarmayı deneyecek kadar akıldan ve izandan yoksundur.

Türklerin ezeli can düşmanı, Rusların eli kanlı lideri Putin için tezahürat yapan kişiler Ukraynalılar, bizleri değil, Rusya ile savaşlarda hayatını kaybeden şehitlerimizin de üzmüştür.

Suriye’de kaç askerimiz, Putin’in emri şehit edildi bu Fenerbahçelilerin haberi var mı?

Artık benim için Fenerbahçe, kötülüğü, lümpenliği, mızıkçılığı, bel altıcılığı ve barbarlığı temsili ediyor. Alçaklıkta bir sınır olmalı ama sınırsız alçaklık yapabilirler.

Eğer, Fenerbahçe camiası bir özür dilemek istiyorsa, Fenerbahçe taraftarı kendisini affettirmek istiyorsa, Ukrayna Ordusu’na en az 10 adet silahlı insansız hava aracı (SİHA) Bayraktar alsın bu pislik ancak böyle temizlenir.

Biz de bu şekilde, Fenerbahçe’nin samimiyetine inanırız. Ya değilse bu işin arkasında siyasi bir duruş olduğunu bunun daha büyük proje olduğunu da düşünebiliriz.

Bunun sıradan bir şey olmama ihtimali de. Türk milletine kurulmuş büyük bir komplo olduğunu da…

Bu pisliği ancak, SİHA Bayraktar hediyesi temizler, bekliyoruz o zaman Fener camiası için başka bir yazı daha yazarız…

Yunus Erdoğdu | Kıyiv – [email protected]

Twitter: @erdogduy

Facebook: facebook.com/erdogduy

Son Dakika için Telegram Haber Kanalımız:
https://t.me/ukraynahaber

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]