Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna, Türkiye’deki ‘YouTube’ yasağını konuşuyor

YouTube’ video paylaşım sitesinin Türkiye’de yasaklanması Ukrayna’da geniş yankı buldu. Ülkenin önde gelen haber ajansları, gazete ve televizyonları haberi son dakika gelişmesi olarak okurlarına duyurdu.

Ukrayna Devlet Haber Ajansı Ukrinform’un yanı sıra ülkede önde gelen özel haber ajanslarından 112 ve İnterfax-Ukrayna da haberi okurlarına son dakika gelişmesi olarak servisledi. Espreso ve TCN gibi haber kanalları da haberi seyircileriyle paylaştı.

Devlet Ajansı Ukrinform, ‘Türk iktidarı twitter yasağı kesmedi YouTube’u da kapattı’ başlığıyla haberi servisledi.

İsraland haber portalı ise haberinde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’yi tamamen internetsiz bırakacağını yazdı.

TÜRKİYE, YOUTUBE VE TWİTTER’I SIFIRLARDI

‘Borsa Lideri’ haber portalında, Olena Usenko imzasıyla çıkan haberde, Türkiye, twitter ve YouTube sıfırları başlığıyla verdi.

Haberde, YouTube sitesinin Başbakan Erdoğan’ın hakkında çıkan yolsuzluk ve dışişleri bakanlığındaki görüşmesinin sızması gerekçesiyle kapatıldığı belirtildi. Erdoğan, Libya’nın devrik lideri Muammer Kaddafi ile özleştirildi.

Haberde, benzer uygulamaların Suudi Arabistan, İran, Küba ve Çin’de de olduğu belirtildi.

Ülkenin önde gelen haber dergisi Korrespondent’in YouTube haberine çok sayıda yorum yapıldı. Bazı okurlar, yakında İstanbul Boğazı’nın kapatılacağını, bazıları da işte NATO üyesi ve Avrupa ülkesi şeklinde düşüncesini yazdı. Yorumlarda, Türkiye’nin Sovyetlere döndüğüne dikkat çekildi.

YUNUS ERDOĞDU | SİMFEROPOL – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]