Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Türkiye

Erdoğan: Beyaz Türkler, hayvanlarınıza sahip çıkın!

"Belediyeleri sahipsiz hayvanları sokaktan alacak adımları atmaya çağırıyorum. İşte Asiye yavrumuzun başına gelen. Beyaz Türkler, hayvanlarınıza sahip çıkın"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Pitbull saldırısında yaralanan Asiye Ateş ile ilgili, “Belediyeleri sahipsiz hayvanları sokaktan alacak adımları atmaya çağırıyorum. İşte Asiye yavrumuzun başına gelen. Beyaz Türkler, hayvanlarınıza sahip çıkın” dedi.

AK Parti Gaziantep İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılan Erdoğan, “Bu köpekler parası bol olanların köpeği. Ne oluyor ne yapıyorlar hiç böyle bir dertleri yok, o yavru orada param parça oluyor, hala bu adamlar babasını nasıl aldatırız bunun gayreti içindeler. Bunların bedelini ödeyeceksiniz.” diye konuştu.

İş zıvanadan çıktığında duruşumuzu paylaştık

Döviz kurundaki değişimle ilgili de konuşan Erdoğan: “(Kurdaki dalgalanma) Bu süreç boyunca hep çalıştık, tedbir geliştirdik ve iş zıvanadan çıktığında duruşumuzu ve yeni paketimizi kamuoyuyla paylaştık.” ifadesini kullandı.

Erdoğan, Panorama 25 Aralık Kahramanlık Müzesi, Şehitkamil Vadi Park, AB-Türkiye Anadolu Arkeoloji ve Kültürel Miras Enstitüsü, Gaziantep Havalimanı yeni terminal binası ile yapımı tamamlanan projelerin açılış töreninde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kur spekülasyonu denilen bir olayla karşı karşıya kaldık ve bunu bir saatte atıverdik.” dedi.

Erdoğan, “İnsanları paniğe sürükleyerek kurdaki dalgalanmayı büyütmek için ortada gezen siyasetçi kılıklı muhterisleri, gazeteci kılıklı tetikçileri ibretle seyrettik.” diye konuştu.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]