Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Ekonomi

TIME dergisi Elon Musk’ı ‘Yılın Kişisi’ seçti

TIME dergisi, 2021 yılının kişisi olarak ABD'li iş insanı Elon Musk'ı seçti.

Her yıl dünya gündeminde en çok konuşulan kişiyi ‘Yılın Kişisi’ olarak seçen TIME dergisi, 2021 yılının kişisi olarak ABD’li iş adamı Elon Musk’ı belirledi. Dergi, Tesla ve SpaceX’in kurucusu Musk’ı 2021 yılının kişisi seçti.

Dergi 2020 yılında, ABD’de 3 Kasım 2020’de düzenlenen başkanlık seçimlerini kazanan Demokrat Parti Başkan Adayı Joe Biden ve Başkan Yardımcısı Adayı Kamala Harris’i seçmişti.

Her yıl dünya gündeminde en çok konuşulan kişiyi ‘Yılın Kişisi’ olarak seçen TIME dergisi, kısa süre önce okuyuculara açtığı anket sonuçlarını açıklamıştı. TIME dergisi anketine göre oy verenler, Brezilya’nın aşırı sağcı devlet başkanı Jair Bolsonaro’yu ‘Yılın Kişisi’ seçmişti. Fakat her yıl olduğu gibi bu yıl da nihai sonuçlar derginin editörleri tarafından belirlendi.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]