Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Sinema

Alec Baldwin, film setinde görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’in ölümüne neden oldu

Gerçek silahlarla çekilen filmin seti kana bulandı

Ünlü Aktör Alec Baldwin’in film çekimi sırasında ateşlediği silahtan çıkan kurşunlar görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’in ölümüne neden oldu. ABD’nin New Mexico eyaletinde meydana gelen olayda yönetmen Joel Souza da yaralandı.

Polis henüz olayla ilgili henüz bir suçlamada bulunulmadığını, soruşturmanın sürdüğünü ve görgü tanıklarının dinlendiğini açıkladı. Baldwin’in polis tarafından sorgulandıktan sonra serbest bırakıldığı belirtiliyor. Silahın da incelendiği kaydediliyor. Rust adlı filmin bir kovboy filmi olduğu ve Baldwin’in filmde 13 yaşınındaki torununu korumaya çalışan bir büyükbabayı canlandırdığı belirtiliyor.

Santa Fe Şerifi’nin yaptığı açıklamaya göre olay ‘Rust’ (Pas) adlı filmin çekimleri sırasında gerçekleşti. Açıklamada, “Şerifin ofisi Rust setinde iki kişinin vurulduğunu doğrular. Prodüktör ve yönetmen Alec Baldwin’in (68) ateş etmesiyle görüntü yönetmeni Halyna Hutchins (42) ve yönetmen Joel Souza (48) vuruldu.” denildi.

Helikopterle New Mexico Üniversite Hastanesi’ne kaldırılan Hutchins’in burada öldüğü belirtildi. St. Vincent Bölgesel Tıp Merkezi’ne kaldırılan Souza’nın durumunun ne ölçüde ciddi olduğu bilinmiyor.

Santa Fe New Mexican gazetesi, deneyimli aktörün şerifin ofisinde gözyaşları içinde görüldüğünü ancak kendisinden bir açıklama alınamadığını yazdı.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]