Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Bu akşamki; Fransa – Ukrayna maçı, hangi kanalda?

FIFA 2014 Dünya Kupası Elemeleri play-off rövanş maçları bugün; İsveç, Fransa, Romanya ve Hırvatistan’da oynanacak ve Avrupa’dan final vizesi alacak son 4 takım belli olacak. İlk maçta Ukrayna’ya 2-0 yenilen Fransa’nın, tur arayacağı rövanş maçı Samanyolu Haber TV ekranlarından saat 22.00’de canlı yayınlanacak.

İlk maçta Ukrayna’ya 2-0 yenilen Fransa, rakibini Paris’te ağırlayacak. Fransızlar 2-0’lık mağlubiyete rağmen rakibini yenerek 2014 Dünya Kupası vizesi almaya çalışacak. Ukrayna ise ilk maçtaki avantajlı skoru korumayı hedefliyor. Fransa’nın en büyük kozu ise Ribery, Benzema ve Nasri gibi yıldızlar.

Fransa – Ukrayna karşılaşması 19 Kasım Salı saat 22.00’de Samanyolu Haber TV’de ekranlara gelecek.

PLAY-OFF RÖVANŞ MAÇLARININ PROGRAMI

Bu arada FIFA 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu rövanş maçları yarın İsveç, Fransa, Romanya ve Hırvatistan’da oynanacak. Karşılaşmalar sonrasında 2014 Dünya Kupası finallerine Avrupa kıtasından gidecek son 4 takım da belli olacak.

Play-off turu ilk maçlarda alınan sonuçlar ve rövanş maçlarının programı şöyle:

Fransa-Ukrayna: 0 – 2
İsveç-Portekiz: 0 – 1
Romanya-Yunanistan: 1 – 3
Hırvatistan-İzlanda: 0 – 0.

CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]