Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Euro 2012’ye İkiz Maskot

Polonya ve Ukrayna, 2012 Avrupa futbol şöleninin sevimli maskotlarını görücüye çıkardı.
Euro 2012 Futbol Şampiyonasına ev sahipliği yapacak Ukrayna ve Polonya’nın hazırlıkları pek çok eleştiri aldı. Hatta zaman zaman Ukrayna’nın ev sahipliğinden alınması bile gündeme geldi. Ancak, korkulan olmadı. Hazırlıklar ağır aksak da olsa istenen noktaya ulaştı. Polonya ve Ukrayna, son olarak, Avrupa futbol şöleninin sevimli maskotlarını da görücüye çıkardı.

Euro 2012’nin yani Avrupa’nın en büyük futbol şöleninin maskotları ikiz panklar oldu. İkizler, ev sahipleri Ukrayna ve Polonyayı simgeliyor. Biri kırmızı-beyaz kıyafetleriyle Polonya, diğeri ise mavi – yeşil giysileriyle Ukrayna bayrağının renklerini taşıyor.

Maskotları Hollywood’un ünlü şirketi Warner Brothers hazırladı. İkizlere gelen tepkiler genelde olumlu. Ancak bazıları maskotların Avusturya – İsviçre’de yapılan 2008 Avrupa Şampiyonası’nın maskotlarına benzerliğini eleştiriyor.

Bu sevimli ikizlerin henüz adları da yok. Ukrayna ve Polonyalı yetkililer maskotların isimlerini sanal ortamda yaptıkları oylama ile belirleyecekler.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]