Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Şirket

SheepDex nedir?

SheepDex, kullanım kolaylığı, yüksek sermaye kullanımı, sansür direnci ve uzun süreli sözleşme ticareti için tasarlanmıştır.

SheepDex, BNB ve BRC20 token dijital varlıkları arasında otomatik değişim işlemlerini kolaylaştırmak için tasarlanmış BSC tabanlı bir protokoldür. SheepDex, kullanım kolaylığı, yüksek sermaye kullanımı, sansür direnci ve uzun süreli sözleşme ticareti için tasarlanmıştır.

Şu ana kadar BSC (Binance Smart Chain) üzerindeki PancakeSwap 10 Milyar USD TKD’ye (Toplam Kilitli Değer) sahiptir ve 24 saatlik işlem hacmi 640 Milyon USD’dir.  Buna karşılık UniSwap V3, 2,1 Milyar USD TKD’ye sahiptir ve 24 saatlik işlem hacmi 800 Milyon USD’dir.  TKD ve işlem hacminin karşılaştırılmasından, UniSwap V3, sermaye kullanımının verimliliğini büyük ölçüde artıran bölgeler arası likidite arzı sağlar.

Dolayısıyla SheepDex’in ilk yaptığı şey, BSC’ye aralıklı likidite arzını getirmektir, bu da sermaye kullanım oranını büyük ölçüde iyileştirecek ve BSC’deki ticaret hacmini artıracaktır.  Ayrıca, artan işlem hacmi nedeniyle BSC’deki genel APR iyileştirilebilir.

İkinci olarak, SheepDex, kullanıcıların daha fazla likidite teşviki alabilmesi için LP staking’in token ödülleri almasını sağlayarak aralık likiditesi arzını optimize edecek.

SheepDex daha sonra türevleri daha derine inecektir. Fonlama oranları olmayan kalıcı sözleşmeler zaten test ediliyor. Kalıcı sözleşmelerin, uzun-kısa oranına göre her 8 saatte bir tahsil edilen fonlama oranlarına sahip olduğu iyi bilinmektedir.  Finansman oranının benimsenmesi, blok zinciri endüstrisinde bir yeniliktir. Fonlama oranlarının varlığı nedeniyle, asla teslim edilemeyecek ancak fiyatın yeri sabitleyebileceği bir türev piyasası yarattı. Fonlama oranı esas olarak sözleşme fiyatının spot fiyatla tutarlı olmasını sağlamak için kullanılır. Sözleşme fiyatı spot fiyattan yüksek veya düşük olduğunda, fiyat saptıkça, uzun-kısa oranı dengesiz hale gelir ve fonlama oranı, kullanıcının fonlarını aşındırmaya devam eder. Bu mekanizma sayesinde fiyatın doğruluğu garanti edilir.  Ayrıca, fon oranının varlığından dolayı, fiyat yükseldiğinde veya düştüğünde, fon oranını kazanmak için SheepDex’e daha fazla fon girecek ve böylece daha iyi likidite sağlanacaktır.

SheepDex, fiyatı ayarlamak için oracle makinesini açar. Fiyat spot fiyattan saptığında, kullanıcı uzun veya kısa açabilir ve arbitraj için fiyatı mevcut fiyata geri çekmek için oracle makinesini arayabilir. Oracle makinesi aracılığıyla SheepDex, asla teslim edilemeyen sözleşme fiyatını spot fiyatla tutarlı hale getirmek için fiyatı ayarlayabilir.  Bunun avantajı, herhangi bir fonlama oranı gerektirmemesi ve daha fazla kullanıcının endüstrinin büyümesinden yararlanabilmesidir. Blok zincirinin uzun vadeli gelişimi konusunda iyimser olan çok sayıda kullanıcının daha düşük maliyetle uzun vadeli yükseliş satın almasını sağlayabilir.

DEX’in (Merkezi Olmayan Borsa) gelişimi, merkezi borsalar seviyesinden hala çok uzakta ve SheepDex bu süreci hızlandırabilir. SheepDex Website: https://Sheepdex.org

SheepDex Twitter: https://twitter.com/SheepDex

SheepDex Telegram: https://t.me/SheepDex

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]