Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Türkiye

‘Sahne emekçileri intihar ederken, AKP kongreleri yasak tanımıyor’

Pandemi kısıtlamaları nedeniyle yaklaşık bir yıldır mekanları kapalı olduğu için işsiz kalan müzisyenler geçim sıkıntısından hayatlarına son verirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Maşallah lebaleb dolu' dediği AKP kongrelerine tepki yağıyor.

AKP kongresine giden partililerin sosyal mesafe kurallarını ihlal ettiği görüntüler tepki çekmeye devam ediyor. Pandemiden bu yana sahne alamayan ve devlet desteğinden mahrum kalan sanatçılar bir kez daha isyan etti.

AKP 7. Olağan Kongresi’nde de tedbirlerin göz ardı edilmesi ve partililerin sosyal mesafe kurallarına uymayan halleri sosyal medyada yine tepkilere neden oldu.

‘BİZ OLSAYDIK BÜYÜK CEZALAR YERDİK’ 

Müzisyen Ceylan Ertem, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, otobüslerle Ankara’ya giden partililerin görüntüsünü paylaşıp, “Bir tur aracında, el işaretini de şunlarla değiştir mesela biz olsaydık büyük cezalar yerdik müzisyen arkadaşlarım” ifadelerini kullandı.

REDD grubunun, Twitter’daki hesabından yapılan paylaşımda ise “Sahne emekçileri çaresizlikten intihar ederken” ifadeleriyle, AKP’lilerin otobüslerle Ankara’ya gidişinin görüntülerini paylaştı.

MÜZİK YAPIMCILARI NE ŞİMDİ DİYE SORDU?
Müzik yapımcıları sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda; “Esnaf kapalı, millet geçim sıkıntısında virüs rekor kırmış müzisyenler geçinemediği için intihar ediyor, sağlık çalışanları ölüyor bunların yaptığına bakın. şimdi burda virüs yokmu virüs sadece ekmeğinin peşinde olan insanların olduğu yerde mi yazık çok yazık. Şu görüntülere sessiz kalıp destek veren kim varsa bütün mazlumların, intihar eden babaların,dükkan kapatan esnafların,işini kayıp eden bütün müzisyenlerin ahı buna göz yuman vurdum duymazların üzerine olsun!” diye sordu.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]