Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

FOTO | Evden kaçan 15 yaşındaki çocuğun cesedi köprü altında bulundu

Kayıp 15 yaşında çocuğun kaybolması ve ölümüne ilişkin önemli ayrıntılara ulaşıldı.

Sessiz sedasız bir çocuktu, evde herhangi bir tartışma yaşanmamıştı, ailesi kaybolduğunu düşünüyordu, ancak arama ekipleri 15 yaşındaki Oleksiy Logvinov’un cansız bedeni köprü arlında buludu.

Ukrayna’nın doğusunda Harkiv şehrinde ölü bulunan 15 yaşındaki Oleksiy’in bedeninde ölmeden önce şiddet gördüğüne dair belirtiler var, ancak nihai ölüm nedeni adli tıpta yapılacak otopsi sonrasında belirlenecek.

Oleksiy sessiz sakin iyi bir ev çocuğuydu. Ortadan kaybolmasının arifesinde hiçbir aile çatışması yaşamadı. Bu nedenle, akrabaları hemen kayıp ilanı verdi.

Akrabaları basına, “Okuldan geldi. Evde kimse olmadığı için yürüyüşe çıkmış. Kesinlikle sakin bir çocuktu evden kaçma ihtimali yoktu. Hemen kayıp ilanı verip aramaya başladık, ailemizin yaşadığı bölgelerde aradık. Kanalizasyonlara ve terk edilmiş binaları taradık. Onu canlı bulma umudumuz vardı.” dedi.

Arama operasyonuna yaklaşık 500 polisin yanı sıra çok sayıda gönüllü ve vatandaş katıldı.

Kolluk görevlileri vatandaşlarla birlikte, kayıp çocuğun ikametgâhının ve bitişiğindeki bölgeleri, terk edilmiş evleri, ormanlık alanları, bodrumları ve çatı katlarını inceledi. Çocuk Suçları Birimi ise çocuğun tanıdıkları ve arkadaşları üzerinde çalıştı.

Müfettişler şimdi görgü tanığı arıyor.

Konstatin Konevets – Harkiv

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]