Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Tarih

Japonya’da 200 bin kişi depremde öldü

200.000 civarı insanın hayatını kaybetmesine sebep olan Genroku Depremi Sagami Körfezi’nden Boso Yarımadası’nın ucuna ve Boso Yarımadası’nın güneydoğusundaki Sagami Çukuru boyunca uzanan bir depremdir.

Japonya Zelzelesi 1703, Japonya’daki bir depremin adıdır. Bu deprem, Japonya’nın Honshu adasının doğu kıyısında bulunan Honshu bölgesinde 8.7 büyüklüğünde oldu ve 3 Şubat 1703 tarihinde meydana geldi. Deprem, yaklaşık 200 bin insanın ölümüne neden oldu ve birçok şehir ve köyü yerle bir etti.

Depremin sonrasında tsunamiler ve yangınlar da meydana geldi. Bu deprem, Japonya tarihinde en büyük ve en katısı depremlerden biridir ve hala Japonya’daki deprem tehlikesinin bir göstergesidir.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]