Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna, Lucescu’nun kazasına üzüldü

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu’nun, Romanya’nın başkenti Bükreş’te geçirdiği trafik kazası sonrasında yaralanması Ukrayna’yı üzdü.

Ukrayna’da lakabı ‘Mister’ (İngilizce Bay) olan Lucescu’nun geçirdiği trafik kazası sonrasında açıklamada yapan Shakhtar Donetsk takımının kaptanı Dario Srna, kaza haberi aldıklarında şoke olduklarını söyledi.

Dario Srna; “Mister’ın başına gelenler korkunç. Aynı zamanda takım için de ciddi bir sarsıntı. Biz hepimiz antrenörümüz için endişe ediyoruz. Biliyoruz ki Mister güçlü bir adamdır. Bunun üstesinden gelecektir. Önemli olan bugünlerde sinirlenmemesi . Kafasına hiçbir şey takmasın. Bizi, takımı, futbolu düşünmesin önemli olan onun sağlığıdır. İnanıyorum ki her şey güzel olacak.” dedi.

Donetsk’teki Shakhtar stadına akın eden taraftarlar, Lucescu için geçmiş olsun afişleri bastırdı. Takımın resmi sitesinde de çok sayıda taraftar geçmiş olsun dileklerini yazdı. Bugün Ukrayna’da Hz. İsa’nın doğum gününün de kutlanması nedeniyle siteye çok sayıda dua mesajı bırakıldı.

Takımın doktoru ve bir Romen oyuncu, Lucescu’nun tedavi sürecinde katkıda bulunmak için takımın başkanı milyarder Rinat Ahmetov’un uçağı ile Bükreş’e gittiği de bildirildi.

Yunus Erdoğdu – Kiev – Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]