Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Spor

Enes Kanter’in mesajı Ermenileri sevindirdi, Azerbaycan Türklerini üzdü

Kanter’in twitine Ermenilerden destek yağdı

NBA oyuncusu Enes Kanter (Boston Celtics’in yıldızlarından) attığı bir twitle gündem oldu.

Türk asıllı basketçi, “Terörizmin yeni bir yüzü var. 10 yıllar içerisinde 10 ülke ile 31 çatışma” diye başladığı mesaja; Yunanistan, Rusya, Kıbrıs, Libya, Ermenistan, Suriye, Fransa, Mısır, Suudi Arabistan bayrağını koyarak ve artı Kürtler diyerek: “Türkiye değil Recep Tayyip Erdoğan rejimi çatışma yaratıyor. Bu Diktatörlüğü durduralım ve barış inşa etmeye başlayalım.” manasında İngilizce ifadeleri tepki topladı.

Enes Kanter’in mesajı altına onlarca Ermeni’den destek mesajı yağdı. Ermeniler destek olurken Azerbaycan Türkleri ise haklı davalarında kendilerine destek olan Türkiye Reisicumhuru Recep T. Erdoğan’a duydukları minneti dile getirdi.

Murad isimli bir sosyal medya hesabı: “Varsa azıcık şerefin Enes Kanter Azerbaycan halkından özür dilersin. Ermeni bayrağını kaldırırsın twitinden. Yoksa ‘unutulmayacaksın’! Azerbaycan’ın bu hak davasında destek olmayacaksan köstek bari olma” yazdı.

Anar Eyvazli adlı bir kullanıcı ise: “Çok büyük vebale giriyorsun Enes Bey. Tövbe et kendine gel. 3-5 günlük bu fani dünyadan Azerbaycan halkının milletinin nefretini kazanarak gitme…” şeklinde düşüncesini dile getirdi.

Onlarca Ermeni sosyal medya kullanıcı ise Kanter’e teşekkür etti.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]