Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Polislerin gaz maskesi giydirip tecavüz ettiği kadına köylü sahip çıktı

Ukrayna'da iki polis, tanıklık için karakola gelen 26 yaşındaki kadına gaz maskesi giydirip tecavüz etti.

Ukrayna’da iki polisin, gaz maskesi giydirerek tecavüz ettiği ve kaburgalarını kırdığı 1994 doğumlu 26 yaşında kadına köylüsü sahip çıktı.

Kıyiv bölgesindeki Kagarlık Karakolunda 24 Mayıs gecesi polis, 26 yaşındaki Nelya adındaki kızı bir hırsızlık vakasında tanık olarak çağırdı. Polis daha sonra gaz maskesi taktığı kıza işkence etti. Kafasının copla vurulan, başının üstünde silahla ateş edilen, diz çöktürüp tecavüz edip dövülen ve kaburgaları kırılan Nelya hastanede polislerden şikayetçi oldu.

Polis tarafından dövülen ve tecavüze uğrayan 26 yaşında Nelya’nın 4 yaşında bir engelli çocuğu büyütüyor.

Kurbanın da yaşadığı Stavı Köyünün sakinleri ise TSN’ye yaptıkları açıklamada, Nelya’nın, köyde çok iyi tanındığını tedavi gören engelli 4 yaşındaki engelli çocuğu için para topladıklarını söyledi.
Engelli çocuğuna baktığı için hiçbir yerde çalışmayan Nelya’ya köy muhtarının da yardımcı olduğu bildirildi.

1994 doğumlu Nelya köy bakkalındaki hırsızlığa tanık olduğu için karakola çağrılmıştı. Başına gelen korkunç hadise

Kıyiv bölgesindeki Kagarlık şehrinde hastaneye başvuran 26 yaşındaki Nelya isimli kadın, polisler tarafından işkence gördüğünü ve tecavüze uğradığını iddia etti.

Bunun üzerine yapılan incelemelerde, 2 polis memurunun işkence ve tecavüz olayıyla bağlantılı oldukları şüphesiyle gözaltına alındı. Gözaltına alınan polislerin görevlerine son verilirken, birim tamamen lağvedildi. Tecavüz ve dövme hadisesiyle ilgili soruşturma başlatıldı.

POLİSLER TUTUKLANDI
Ukrayna Devlet Soruşturma Bürosu’ndan yapılan açıklamada, bir soygun vakasıyla ilgili tanık olarak gece polis merkezine çağrılan kadının polisler tarafından işkence gördüğünün ve tecavüze uğradığının tespit edildiğini bildirdi.

Polislerin ayrıca o sırada polis merkezinde bulunan bir erkeğe tecavüz etme tehdidinde bulundu.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]