Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Eğitim

Kanada Başbakanı Trudeau, ödevlerini yaparken zorlanan çocuklara yardımcı olacak

Trudeau mesajında "ben de öğretmenim, yardımcı olmak isterim. Bu zor süreci dayanışmayla aşacağız" ifadelerini kullandı.

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, sosyal medyadan yayımladığı bir video mesajla çocuklara ödevlerinde yardımcı olacağını duyurdu. Covid-19 önlemlerinden dolayı okula gidemeyen çocuklara yardımcı olmak istediğini belirten Trudeau, öğretmenlerin yaptığı işin değerinin bu süreçte daha iyi anlaşıldığını belirtti.

Çocukların ödevlerini yaparken karşılaştıkları zorlukları mesajın altına ya da #CanadaHomeworkHelp etiketiyle paylaşmalarını isteyen Başbakan, çözüm için arkadaşlarıyla birlikte elinden geleni yapacağını söyledi.

Trudeau mesajında “ben de öğretmenim, yardımcı olmak isterim. Bu zor süreci dayanışmayla aşacağız” ifadelerini kullandı.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]