Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Gündem

Ukrayna’dan giden vatandaşa doğum günü sürprizi

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını tedbirleri kapsamında Ukrayna'dan götürülen Tokat'ta karantinada tutulan kişiye doğum günü sürprizi yapıldı.

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını tedbirleri kapsamında Ukrayna’nın başkenti Kıyiv’den tahliye edilen Tokat’ta karantinada tutulan Kızılgül Yazjumayeva’ya doğum günü sürprizi yapıldı.

Covid-19 önlemleri çerçevesinde TC Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Ballıca Öğrenci Yurdu’nda, Vefa Sosyal Destek Grubu görevlileri, yurtta gözlem altında tutulan Türkmen asıllı Türkiye vatandaşı Kızılgül Yazjumayeva’ya doğum gününde sürpriz yaptı.

Hazırladıkları pasta ile yurda giden görevliler, Yazjumayeva’nın 21’inci yaş gününü kutladı. Kızılgül Yazjumayeva da sürpriz doğum günü kutlaması yapan görevlilere teşekkür etti.

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]