Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Ekonomi

Resmi Gazete’de yayınlandı, Ukrayna ile Türkiye arasındaki anlaşma yürürlülükte

Yatırımların karşılıklı teşviki ve korunması ile çifte vergilendirmenin önlenmesi anlaşması Resmi Gazete'de yayınlandı.

Ukrayna’nın başkenti Kıyiv’de 9 Ekim 2017 tarihinde imzalanan, “Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Ukrayna Hükümeti Arasında Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Ukrayna Hükümeti Arasında Gelir ve Servet Üzerinden Alınan Vergilerde Çifte Vergilendirmeyi Önleme ve Vergi Kaçakçılığına Engel Olma Anlaşmasını Değiştiren Protokol” Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüklüğe girdi.

Yürürlüğe giren kanun hükümlerini Cumhurbaşkanı yürüteceği bildirildi.

“Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Ukrayna Hükümeti Arasında Gelir ve Servet Üzerinden Alınan Vergilerde Çifte Vergilendirmeyi Önleme ve Vergi Kaçakçılığının Engellenmesi Anlaşmasının Değiştirilmesine İlişkin Protokol”e 9 Ekim 2017 tarihinde dönemin Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Ukrayna Maliye Bakanı Yardımcısı Serhiy Marçenko tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eski Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko’nun huzurunda imzalanmıştı.

İki ülke arasında serbest ticaret anlaşmasını bir an önce sonuçlandırma isteğini dile getiren Erdoğan, Poroşenko ile bu konularda mutabık olduklarını, ayrıca yatırımların karşılıklı teşviki ve korunması ile çifte vergilendirmenin önlenmesi anlaşmalarının imzalanmış olmasından memnuniyet duyduğunu söylemişti.

İki ülke arasında serbest ticaret anlaşması halen imzalanmadı.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]