Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Türkiye

Cübbeli Ahmet: Rüyasını gördüm darbe tehlikesi var

Darbe söylentilerinden hükümetin nemalandığı tartışmalarına Cübbeli Ahmet de katıldı. Cübbeli Ahmet'e göre darbe tehlikesinin kanıtı da ortada: Rüyaları...

Kamuoyunda ‘Cübbeli Ahmet Hoca’ olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, konuk olduğu bir programda darbe tartışmalarıyla ilgili “6-7 ay önce bir kaç rüya gördüm. Bu rüyalara göre darbe tehlikesi var. Askeri bir darbe” ifadelerini kullandı.

Ünlü, yedi ay önce bir rüya gördüğünü belirterek, “Ben bu rüyayı yakın görmedim. Yakın derken var 6-7 ay. Bir kaç rüya gördüm 15 Temmuz’dan sonra. Bu rüyalara göre darbe tehlikesi var. Askeri bir darbe. Ben durduruldum, indirildim, kimlik soruldu. Sokağa çıkma yasağı var. Bu şekilde gördüm. Allah muhafaza buyursun” dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu’na yönelik eleştirilerde de bulunan Ünlü, “Yalnız şu var yani Canan Kaftancıoğlu, zaten DHKP-C kafasıyla PKK kafasıyla devlete ‘seri katil diyen bir kafa. Darbe olsa ona mı yarayacak sanki? Darbe olsa ona da yaramayacak?” ifadelerini kullandı.

Gazeteci Ragıp Zarakolu’nun Evrensel ve Artı Gerçek’te yayımlanan ‘Makus Kaderden Kaçış Yok’ başlıklı yazısı, Türkiye’de darbe tartışmalarını alevlendirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şikayeti üzerine Zarakolu hakkında soruşturma başlatıldı.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu ise konuyla ilgili olarak, “Tamamen gereksiz, tamamen lüzumsuz bir tartışma. Allah aşkına, kim darbeyi gündeme getirir? Olmayacak bir şey. Bu ülkede darbe artık olamaz. Bu ülkenin insanları darbeye karşı bedeller ödediler” sözleriyle tepki gösterdi.

MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli ise “Böylesi bir ortamda CHP’li siyasetçilerin demokrasi dışı özlemleri, zilletin çamuruna bulanmış gazete, dergi, internet sitesi ve bazı köşe yazarlarının ‘Yeni bir zihniyet ve çağdaş siyasi iktidarı şart’ ifadeleri milli irade düşmanlığının nasıl da tavan yaptığına en açık delildir” sözleriyle muhalefete yüklendi.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]