Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Ukrayna, Türkiye’den gelen çakma Euro 2012 kıyafetine geçit vermedi

Ukrayna ile Polonya önümüzdeki ay düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası, öncesinde gümrüklerde Euro 2012 baskılı ürünlerin geçişine sıkı kontrol getirdi. Sadece lisanslı ürünlerin girişine izin verildiği gümrüklerde Türkiye’den gelen 33 bin 500 parça çakma Euro 2012 baskılı tişört ve kot pantolon ele geçirildi.

Ülkenin güneybatısında Romanya sınırındaki Çernivtsi Gümrüğü’nün ihbarı sonucunda Kiev Gümrüğü, üretim hakkı sadece UEFA’ya ait olan mallara el koydu.

Türkiye’den gelen ve 33 bin 500 parçadan oluşan, dünyaca ünlü markalı spor giyim ürünleri Kiev adresli bir satıcıya gittiği tespit edildi.

El konulan ürünlerin maddi değerinin 250 bin doların üzerinde olduğu bildirildi.

Gümrük kontrolleri sırasında, 7 bin 856 tişört üzerinde, telif ve sınaî hakları yalnızca UEFA’ya ait olan “EURO 2012” ve “POLAND-UKRAINE 2012” markaları tespit edildi.

Yapılan incelemede malı ithal eden firmanın bu UEFA ürünlerinin resmi ithalatçısı olmadığı gibi, bir defaya mahsus dahi ithalat iznin olmadığı görüldü.

KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]