Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Turizm

Kıyıv’de etkileşimli Ukrayna WOW sergisi açıldı

Kıyıv'de ilginç zamanlar geçirilecek bir interaktif sergi... WOW Ukraine

Ukrayna’nın başkenti Kıyıv’de, 13 Kasım günü, “Ukrayna WOW” adlı etkileşimli sergi Kıyıv Merkez Tren İstasyonunda açıldı.

İstasyonun 14. rampasının altındaki atıl bagaj bölümünde 3 bin 900 metrekare alanda ve 7 ayrı bölmede birbirinden ilginç eserler görmek mümkün.

Sergide temaları; tren yolculuğu, kehribardan duvar, Avrupa’nın en uzun anıtsal heykeli 102 metre yüksekliğindeki “Anavatan” heykelinin maketi, Ukraynaca bilmece bulmacalar, Aşk Tüneli maketinin yanı sıra sergi alanında ve daha pek sürpriz bekliyor.

Ukrayna’nın 50’den fazla bölgesinin tanıtımı var, Karadeniz’in uğultusunu,  ve Ukrayna köylerini dinliyorsun, fotoğraflar, videolar, hologramlar, projeksiyonlar, demiryolu tesisatları, bir lokomotifin içi, vagonlar, gerçek trenler. Bunların hepsi tek bir yerde görüp, hissedebiliyorsunuz.

Nerede: Kıyıv Merkez Tren İstasyonu 14. Rampa Bagaj Bölümü

Ne zaman: 14 Kasım’dan 29 Aralık’a kadar.

Ücret: 50 Grivna (yaklaşık 2 dolar) (çocuklar, emekliler ve savaş gazileri için ücretsiz)

Muhabir: Yunus Erdoğdu – [email protected]

Twitter: @erdogduy

Facebook: facebook.com/erdogduy

İnstagram: instagram.com/ukraynahabercom/

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]