Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Şirket

Aksesuarda yeni trend Anı Yüzük

Anı Yüzük firması, Diriliş Ertuğrul, Mehmetçik, Payitaht Abdulhamid gibi kaşe değeri yüksek dizi aksesuarları üretmenin yanı sıra okul, askeriye ve polis teşkilatlarına özel tasarımlarıyla da dikkat çekiyor.

Kazandırdığı yenilikler sayesinde aksesuar sektörüne çağ ağlatan ve idealist ilerleyişi ile hemen her kesimin bu anlamda gözdesi olan Anı Yüzük firması, Diriliş Ertuğrul, Mehmetçik, Payitaht Abdulhamid gibi kaşe değeri yüksek dizi aksesuarları üretmenin yanı sıra okul, askeriye ve polis teşkilatlarına özel tasarımlarıyla da dikkat çekiyor.

Kalitesi ve özgün niteliğe sahip ürünleri, ürünlerine sağladığı ömür boyu garanti ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi sayesinde rakipsiz olan firma, kuruluşunu esas alan hedeflerini ve mottosunu şu sözlerle ifade ediyor:

“Mutlu günlerinizin nişanesi olacak aksesuarları üretme gayesiyle 2007 yılında Sultanahmet’te kurulan Anı Yüzük, kuruluşundan bu yana müşterilerinin güzel anılarını unutulmaz kılmayı misyon edinmiştir. Satışa sunduğu, tamamı 925 ayar gümüş yüzükler, yalnız birer aksesuar değil aynı zamanda güzel günlerinize anlamlı birer dokunuştur. Tasarımlarında estetik ve özgünlüğü ön planda tutan Anı Yüzük; kaliteden ödün vermeden, günlük yaşamda somut birer aksesuar olan yüzükleri, onlara en özel anıları katarak daha değerli nesnelere dönüştürüyor. Sektöründe pek çok tasarımı sayesinde yeniliğin öncüsü olan ve ömür boyu garanti imkanı sunan firma, ürünlerinin dağıtımını ülkenin dört bir yanına yapmaktadır. Bu prensipler doğrultusunda müşterilerini, online satış sitesi ve Yenibosna’daki atölyelerinde ağırlamaktadır.”


Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]