Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Spor

Ukrayna, Avrupa’da Türk futbolunun yerini aldı Türkiye’nin işi bitti!

Türkiye, Ukrayna'yı geçemezse 2 sene sonra şampiyon olan Türk takımı ön eleme oynayacak!

Avrupa’daki Türk takımları gruplarda 16 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Ülkeler sıralamasında 11. Oldu. Ukrayna ise ülkeler sıralamasında 10’uncu. Ukrayna’nın altında kalan Türkiye’de, 2 sene sonra şampiyon olan takım ön eleme oynayacak.

TÜRKİYE YOLUN SONUNA GELDİ!

Türk futbolu Avrupa’da tehlikeyle karşı karşıya… Bu sezon grup aşamasında kötü bir performans sergiledi ve ülkeler sıralamasında geriledi… Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcisi, Galatasaray, Avrupa Ligi’nde mücadele eden Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir 16 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik alabildi.

Beşiktaş ve Trabzonspor Avrupa’ya veda etti. Şampiyonumuzun iki sezon sonra direkt Devler Ligi’ne kalabilmesi için ülkeler sıralamasında 10. sırada yer alması gerekiyor… Bunun için Galatasaray ve Başakşehir’in Avrupa’da yoluna devam etmesi gerekiyor.

TÜRKLERE KÖTÜ HABER
Ukrayna ekiplerimziden; Şahtar Donetsk, Dinamo Kıyıv ve Oleksandriya’nın gruplarından bir üst tura çıkma ihtimali devam ediyor.

UKRAYNA, TÜRKİYE İLE ARAYI AÇIYOR
Türkiye, UEFA kulüpler sıralamasında 11. durumda yer alıyor… Yükselen Ukrayna futbolu ise arayı açmaya devam ediyor.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]