Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO] Ankara’da büyük patlama: 28 ölü, 61 yaralı

Ankara’da akşam saatlerinde askeri servis araçlarına yönelik bombalı saldırı düzenlendi. Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, saldırı ile alakalı olarak yaptığı açıklamada 28 kişinin hayatını kaybettiğini 61 kişinin de yaralandığını açıkladı.

’28 vatandaşımızı kaybettik 61 vatandaşımız da yaralı’

Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ankara’daki patlamaya ilişkin açıklama yaptı.  

Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş yaptığı açıklamada, “Ankara’da 18.31’de İnönü Bulvarı üzerindeki kırmızı ışıkta, askeri personelimizi taşıyan servis araçlarının durduğu bir esnada bir araçtan bombalı bir araçla yapılan saldırı sonucu maalesef şu andaki belirlemelerimize göre 28 vatandaşımızı kaybettik. Allah rahmet eylesin. Vefat edenler arasında asker kardeşlerimiz olduğu gibi sivillerin de olduğunu tahmin ediyoruz. Kimlik tespitleri yapıldıkça kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğiz. Ayrıca 61 vatandaşımız da yaralı. Çeşitli hastanelerde tedavi altındalar. Terörü kınıyoruz”  dedi.

YAYIN YASAĞI GETİRİLDİ

Radyo ve Televizyon Üst Kurulunca, Ankara’daki askeri servis konvoyuna yönelik saldırıya ilişkin yayın yasağı getirildi.
ZAMAN.COM.TR

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]