Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Türkiye’de, Ukraynalı kadın fuhuş esnasında boğazlanarak öldürüldü

Fuhuş için 200 lira para karşılığında anlaştığı Ukrayna uyruklu kadının, cinsel ilişki sırasında boğazlayarak öldürdüğü iddia edilen Türk şüpheli, 'cinayet' ve 'yağma' suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Para karşılığı fuhuş yapan Ukrayna uyruklu kadın, Türkiye’de boğazlanarak öldürüldü ve ziynet eşyaları çalındı.

Türk basınından edinilen bilgiye göre, olay gece 02.00 sırasında Muratpaşa ilçesi Sahil Antalya Yaşam Parkı varyant altındaki bir trafo arkasında meydana geldi.

İddiaya göre, Ö.T, Cumhuriyet Meydanı’ndaki bir mekânda tanıştığı Ukrayna Uyruklu Yuliia Bilehub ile bir süre alkol alıp eğlendi. Ö.T, daha sonra 200 lira karşılığında cinsel ilişki için anlaştığı Bilehup ile Konyaaltı Varyant girişine geldi. Bölgeden geçen gece bekçilerine, taksiciler, bir kadın ve erkeğin trafo arkasında fuhuş yaptığını ihbar etti. İhbar yerine giden bekçiler Ö.T ve kadına yerden kalkmalarını söyledi. Bekçiler yerden kalkmayan kadının öldüğünü fark etti. İhbarla bölgeye çok sayıda takviye polis ekibi geldi. Gözaltına alınan Ö.T.’nin üzerinden kadına ait saat, küpe ve yüzüğün çıktığı öğrenildi. Ö.T’nin ayrıca çeşitli suçlardan kaydının olduğu ve denetimli serbestlikten imza yükümlülüğünün olduğu belirtildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine götürülen Ö.T.’ye ‘cinayet ve yağma’ suçundan işlem yapıldığı bildirildi. İfade işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi.

Hadise Ukrayna basınına da aksetti.

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu’nun verilerine göre Türkiye’de, Ağustos ayında 49 kadın çeşitli sebepler öne süren erkekler tarafından öldürüldü. Vakaların çoğunda failler, kadınların en yakınındaki erkekler. Bu rakamlar sadece haberlere yansıyan cinayetleri kapsıyor.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]