Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

TUSKON Başkanı Meral ile UTİAD Başkanı Sezen Gabon’da görüştü

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON)’un Gana’da düzenledikleri iş forumuna katılan DEİK UKRAYNA – TÜRKİYE İŞ KONSEYİ BAŞKAN YARDIMCISI ve UTİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sezen ile TUSKON Başkanı Rızanur Meral ile görüştü.

Türk ve ev sahibi Gana’nın işadamlarını bir araya geldiği forumda konuşan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye’nin Afrika’ya açılım politikası çerçevesinin sadece ekonomik boyutu olmadığını, Afrika ile kucaklaşmayı da kapsadığını söyledi.

Forum sonrasında gazetecilerle sohbet eden TUSKON Başkanı Meral ve TİM Başkan Vekili Mustafa Çıkrıkçıoğlu, yapılan görüşmeler hakkında bilgi verdi. Meral, “İşadamlarımız elleri dolu dönüyorlar. Bir kısmı iş bağlantısı kurmuş, bir kısmı da bir ışık görmüş durumda.” dedi.

Meral, bu tür gezilerin genellikle bir ön temas sağladığını, bu organizasyona katılan pek çok firmanın daha sonra tekrar gelerek iş bağlantıları kurduğunu belirtti. Çıkrıkçıoğlu da, “Bu ülke şu an yeniden yapılanıyor. Altyapıda çok geniş fırsatlar mevcut. Özellikle müteahhitlikte, bize karşı büyük ilgi, beklenti var.” dedi.

Meral ile Sezen forum çerçevesinde ileriki zamanlarda yapılması planlanan Ukrayna iş forumu hakkında görüş alışverişinde bulundu.,

Ukrayna Haber

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]