Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Ekonomi

Kıyiv’de Ukrayna ve Arap dünyası ekonomi formu düzenledi

Kıyiv'de, ilk Uluslararası "Ukrayna ve Arap dünyası ülkeleri - ekonomik yönler ve işbirliği perspektifi" formu gerçekleşti.

Ukrayna’nın başkenti Kıyiv’de Arap ülkelerinin temsilcileri ile Ukrayna iş çevreleri bir forumda buluştu.

Fairmont Grand Hotel Kyiv’de gerçekleşen etkinlik, Ukrayna ve Arap İşadamları ve Yatırımcıları Birliği (AUABI) ile Ukrayna Uluslar arası Ticaret Odası (ICC Ukraine) tarafından düzenlendi.

Ukrayna ile Arap dünyası ülkeleri arasındaki ticari ilişkileri ve ticari ve ekonomik ilişkileri güçlendirmek ve geliştirmek için gerçekleştirilen foruma; Ukrayna Hükümeti üyeleri, bakanlar ve bakanlık temsilcileri, Arap ülkelerinin elçileri, iş çevreleri temsilcileri, finansal kurumları katıldı.

www.UkraynaHaber.com

Etkinlikte, Ukrayna ile Arap dünyası arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin durumu ve gelişmesi, lojistik sorunları, dış ticareti finanse etme araçları ve piyasa analizi konularına değinildi.

Son yıllarda giderek artan Ukrayna ile Mısır arasındaki ticaret hacmi de forumun başlıca gündemlerin oldu.

Forumda, Ukrayna ile Arap ülkeleri arasındaki ticaret ve ekonomik ilişkilerin tarihi, Arap kuruluşları ile işbirliği deneyimi, konuşuldu.

Kaynak: Ukraina Po Arabski

https://rus.ukraynahaber.com/ua24novosti/economics/business/20/06/2019/2304/

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]