Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Dünya

Pompeo: Önümüzdeki ay ABD, Polonya’da İran’ın ele alanacağı bir zirve düzenleyecek

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Polonya'da şubatta İran'ın bölgedeki faaliyetlerinin ele alınacağı uluslararası Orta Doğu zirvesi yapılacağını duyurdu.

ABD’nin Fox News televizyonuna konuşan ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Orta Doğu temalı, özellikle de İran’ın bölgedeki istikrarsızlaştırıcı faaliyetlerinin ele alınacağı zirvenin 13-14 Şubat’ta gerçekleşeceğini söyledi.

“Orta Doğu’da istikrar, barış ve özgürlük” konulu zirveye ilişkin Pompeo: “Onlarca ülke, Orta Doğu’da istikrar, barış, özgürlük ve güvenlik konusunda, özellikle de İran’ın bölgede istikrarsızlaştırıcı nüfuzunu önlemek hedefiyle bir araya gelecek.” dedi.

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif ise, Varşova’da yapılacak İran karşıtı zirveye tepki göstererek, “Polonya, alnına sürülen bu utanç lekesini temizleyemez” ifadesini kullandı.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]