Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

[VİDEO VE FOTO GALERİ] İtalyan Lamborghini, Ukrayna’da SOCAR NANO 98 yakıtını tavsiye etti

Geçtiğimiz günlerde Ukrayna’nın başkenti Kiev’de ikinci nesil Lamborghini Gallardo lansmanını yapan şirket Azeri petrolünü tavsiye etti.

İtalyan süper spor otomobil markası Lamborghini, 25 Mayıs akşamı Kiev’de bir gece kulübünde yaptığı tanıtımda; Gallardo LP 560-4, LP 570-4 Superleggera ve sadece 250 adet üretilen LP 550-2 Balboni modellerini görücüye çıkardı.

Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi (SOCAR)’ın da katıldığı etkinlikte Lamborghini, NANO  98 yakıtı önerdi.

SOCAR Ukrayna Enerji’nin de, NANO 98 yakıtını tanıttığı etkinlikte özellikle yüksek performans motorlar için üretildiği ve motorun bütün özelliklerini ve gücünü ortaya çıkardığı vurgulandı.

Birbirinde şık otomobillerin sergilendiği etkinlikte SOCAR, davetlilere 3 adet 100 litrelik NANO 98 benzin kartı hediye etti.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]