Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

IMF heyeti Ukrayna’ya geliyor

Uluslararası Para Fonu (IMF) heyeti bugün Ukrayna’nın başkenti Kiev’e geliyor. IMF heyeti ilgili Ukrayna makamları arasındaki devam eden işbirliği programının ikinci revizyon müzakereleri yapılacak.

IMF Ukrayna Misyon Şefi Tanos Arvanitis başkanlığındaki heyet, 11 Şubat tarihine kadar ülkede temaslarına devam edecek.

IMF heyeti ziyareti çerçevesinde stand by anlaşma programın ikinci revizyon konuları görüşülecek.

IMF icra kurulu, 28 Temmuz 2010’da, Ukrayna’ya 2,5 yıl süresince 15,6 milyar dolarlık stand-by kredisi verilmesini kararlaştırmıştı.

Ukrayna ile yapılan stand-by programı çerçevesinde verilmesi kararlaştırılan 15,6 milyar dolarlık kredinin ilk iki dilimi geçtiğimiz yıl içerisinde serbest bırakmıştı.

2010 Aralık ayında IMF’den gelen 1,53 milyar dolarlık ikinci dilim kredinin yaklaşık 1 milyar dolarlık kısmı bütçe açığını kapatmak için kullanılmıştı.

 

Yunus Erdoğdu – Kiev- Cihan

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]