Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Turizm

Atatürk Havalimanı, devlet, CIP ve VIP’e uçaklarına hizmet verecek

Cumhurbaşkanlığı forsu asılan ve 3,1 milyon liraya onarılan Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi yıkılmayacak.

İstanbul Havalimanı’nın tamamen açılmasından sonra Atatürk Havalimanı’nın devlet uçakları ile yapılan uçuşlar ve VIP/CIP uçuşları için kullanılabileceğini bildirdi.

İstanbul Havalimanı’nın kullanılmaya başlanması Atatürk Havalimanı’nın sonunu getirmeyecek. Havalimanı devlet uçuşları ile VIP (çok önemli kişi) ile CIP (ticari önemli kişi) uçuşlarının yapıldığı özel havalimanı olacak.

Maliyeti, yapım projesi, iş kazaları ile tartışılan, açılış tarihi sürekli ertelendikten sonra 29 Ekim günü Reis Recep T. Erdoğan tarafından “İlk fazı” açılan İstanbul Havalimanı tamamen kullanılmaya başlandıktan sonra “Atatürk Havalimanı ne olacak?” sorusuna yanıt Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan’dan geldi.

Kapatılması beklenen ve bir bölümünün Millet Bahçesi yapılacağı açıklanan havalimanındaki Devlet Konukevi’nin geçtiğimiz aylarda tadilata girmesi ve Eylül ayında Cumhurbaşkanlığı forsları takılarak yeniden kullanılmaya başlanması ile gündeme gelen soruları CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Bakan Turhan’a sormuştu.

Birgün

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]