Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Yarın Euro-2012 kuraları: Hangi caddeler trafiğe kapalı?

2 Aralık (yarın) Palats Ukrayna sanat ve sergi sarayında Euro-2012 Futbol Şampiyonası finallerinin kura çekimi yapılacak. Bu nedenle Kiev merkezinde bazı caddeler trafiğe kapalı olacak.

Kievlilerin ve başkentteki misafirlerin “yanlış zaman ve yanlış mekanda” olmamaları için kura çekimi töreni nedeniyle yapılacak değişikliklere dikkat etmeleri yerinde olacaktır.

Bu bağlamda 2 Aralık Cuma günü, Çervonoarmiyska (Krasnoarmeyskaya) caddesinin Şçorsa ve Tverska caddeleri arasında kalan kesitinde, Palats Ukrayna sarayı tarafında kalan iki şerit trafiğe kapalı kalacaktır. Ayrıca bu bölümde özel araçların parkı yasaklanacak.

Kiev’in aynı bölümündeki troleybüs durakları iptal edilecek ve troleybüs ve otobüs güzergahları kısaltılacak.

Palats Ukrayna metro istasyonunun çıkışları sadece saraya uzak olan çıkışlardan yapılacak. Ayrıca ayın dördüne kadar Telman caddesinin Predslavinska caddesinden Çervonoarmiyska’ya kadar olan bölümü trafiğe kapalı kalacak.

Ulyana Dermenci – UkraynaHaber.com

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]