Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Türkiye

AKP’nin hukuksuz iptal ettiği 181 bin 500 pasaportu geri verilecek!

Seçimler kazanıldı, maksat hasıl oldu, yasaklar kalkıyor...

Seçimlerden sonraki ilk AKP grup toplantısında konuşan AKP’li Reisicumhur Recep T. Erdoğan, bizzat kendisinin açtığı BankAsya’da hesap açan, AKP’lilerin de yoğun ilgi gösterdiği ByLock uygulaması indiren, AKp iktidarının teşvik ettiği Kimse Yok Mu Derneği yardım faaliyetlerine katılan, Zaman Gazetesi’ne abone olan, (Erdoğan’ın damadı) Berat Albayrak’ın da mezun olduğu özel okullara çocuklarını veren 181 bin 500 kişinin pasaport iptalinin birkaç gün içinde kaldırılacağını söyledi.

AKP grup toplantısında konuşan Recep Erdoğan’ın, keyfi 181 bin 500 kişiye konulan pasaport sınırlamasıyla ilgili pasaportlar konusunda yaptığı açıklama şu şekilde:

“Artık soruşturmalar ve davalar belli bir aşamaya geldiği için, bunlardan 181 bin 500 kişiyle ilgili pasaport tahdidi, şayet mani bir hal yoksa birkaç gün içerisinde kaldırılacaktır. Böylece yakınlarının suçlarından dolayı pasaport alamayan çocukların, annelerin babaların hakkında hiçbir dava açılmamış vatandaşların mağduriyetlerini gidermiş olacağız.”

Hukuk devletlerinde pasaport tahdidi sadece mahkemeler tarafından suçular için konuluyor.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]