Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Ekonomi

Ukrayna, Türkiye’ye et ihracatına başlıyor

Tarım ve hayvancılığın bittiği Türkiye'nin et ihtiyacını Ukrayna karşılayacak.

Ukrayna ve Türkiye, Ukraynalı et ihracatı için veteriner sertifikası üzerinde anlaştı.

Ukrayna Gıda Güvenliği ve Tüketici Korunma Devlet Hizmeti ‘Gosprodpotrebslujba’ idaresinden yapılan açıklamaya göre Ukrayna Gıda Güvenliği ve Tüketici Korunma Devlet Hizmeti ile Türkiye Cumhuriyeti Yetkili İdaresi arasında anlaşmaya varıldı, Ukrayna’dan et ihracatı için veteriner sertifikası aldı.

Ukrayna Gıda Güvenliği ve Tüketici Korunma Devlet Hizmeti ile Türkiye Cumhuriyeti Yetkili İdaresi Ukrayna’dan Türkiye’ye ithal edilmek üzere sığırlar için karkaslarda taze, soğutulmuş, dondurulmuş et ve kemiksiz et için kabul edilen veteriner sağlık sertifikası konusunda anlaştı.

İşte veteriner sertifikaları:


Туреччина
  Ветеринарний сертифікат на експорт домашніх кіз та овець призначених для розведення з України до Турецької Республіки (2013)

Ветеринарний сертифікат здоров’я для свіжого, охолодженого, замороженого м’яса в тушах/м’яса обвалки великої рогатої худоби, призначеної для імпорту до Туреччини з України (2018)

Nisan ayında Ukrayna’da bir çalışma ziyareti, Türkiye Cumhuriyeti Tarım Bakanlığı Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü’nün, sığır eti üretimi üzerindeki devlet kontrol sistemini değerlendirmek amacıyla ve daha sonra etin ihracatı için görevlendirildi.

Muhabir: Yevgeniya Vyaçeslav

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]