Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Ekonomi

Kırgızistan ve Ukrayna Ticaret Sanayi Odası işbirliğini görüştü

Kırgızistan ve Ukrayna Ticaret ve Sanayi Odaları başkanlarının işbirliği konusunda anlaşma imzaladı.

Kırgızistan ve Ukrayna Ticaret Sanayi Odalarının işbirliği konularını görüştükleri bildirildi.

Kırgızistan Ticaret Sanayi Odası basın merkezinden yapılan yazılı açıklamada, 1-5 Temmuz tarihleri arasında Kırgızistan’ın 20 girişimcisinden oluşan iş heyetinin Ukrayna’ya giriş ziyaretinde bulunduğu belirtildi.

İş etkinliklerinin başlatıcıları, iki ülke arasındaki ticaret ve ekonomik işbirliğini yoğunlaştırmayı amaçlayan Kırgızistan ve Ukrayna Ticaret Sanayi Odaları olduğu aktarıldı.

4 Temmuz’da Ukrayna’nın başkenti Kiev’de, Kırgızistan-Ukrayna iş forumu gerçekleştirildiği, toplantıda işbirliği konuları ele alındığı ifade edildi.

Toplantıda Kırgızistan Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Marat Şarşekeyev’in konuşma yaptığı, konuşması sırasında iki ülkenin etkili ortaklık için tüm ön koşullara sahip olduğunu kaydettiği, 2017 yılında ülkeler arasındaki ticaret cirosu yaklaşık 50 milyon dolarına ulaştığı hakkında bilgi verdiği açıklandı.

Ayrıca, toplantının ardından Kırgızistan ve Ukrayna Ticaret ve Sanayi Odaları başkanlarının işbirliği konusunda anlaşma imzaladıkları aktarıldı.

Kaynak: Kabar

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]