Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
TürkiyeVideo

Erdoğan’a duyurulur! Yanukoviç, gençleri dövdüğü için ülkeden kaçtı!

İşkenceci Türk polisi siz bu yaptığınız işkencelerden sonra nereye sığınacağınızı zannediyorsunuz? Sizi, hangi ülke kabul eder?

AKP’li Erdoğan’ın polisleri de bugün Kadıköy Bahariye Caddesi’nde yapılan ‘Karneler sizin, gelecek bizim!’ eylemine saldırdı.  Bu saldırının görüntüleri Meydan Hadiselerini hatırlattı.

Ukrayna’nın Moskof yanlısı kaçak diktatörü Viktor Yanukoviç 2013 yılının Kasım ayında halka rağmen Ukrayna’yı Avrupa’da uzaklaştırma kararı aldı. Ukrayna’nın Avrupa’dan uzaklaşma kararına karşı çıkan gençler sokağa çıktı Yanukoviç’e biat eden polisler barışçıl gösteri yapan gençlere şiddet uygulaması üzerine halk sokağa döküldü.

“Meydan hadiseleri” adlandırılan bu olaylar soncunda Yanukoviç’in yaptığı 35 milyar dolarlık yolsuzluktan kaçırabildiklerini kamyonlara doladurup ülkeden kaçtı.

Yanukoviç’in emirlerini uygulayan binlerce polis ise kaçamadı. Hepsi görevden alındı, sokaklarda diz çöküp halka uyguladıkları eziyetlerden dolayı özür diledi. Birçoğu mahkemelerde halen hesap veriyor. İşkenceci Berkut birimleri lağvedildi. Birçoğu Yanukoviç gibi kaçarak Rusya’ya sığınmak zorunda kaldı.

İşkenceci Türk polisi siz bu yaptığınız işkencelerden sonra nereye sığınacağınızı zannediyorsunuz? Sizi, hangi ülke kabul eder?

Halihazırda Türkiye’de de Yanukoviç ile Erdoğan aynı zakkum ağacının meyvesi olduğunu gösteriyor. Aynı meyvelerin sonu aynı biter.

AKP’li Erdoğan’ın polisleri de bugün Kadıköy Bahariye Caddesi’nde yapılan ‘Karneler sizin, gelecek bizim!’ eylemine saldırdı.

Polis, sert saldırıları sırasında 30’a yakın liseliyi ters kelepçe ile gözaltına aldı. Polisin gözaltına aldığı liselilere, gözaltı aracında işkence yaptığı öğrenilirken; polisin saldırı sırasında plastik mermi de kullandığı bildirildi.

Göz altılara tepki göstermek için polise yönelerek “Yuh!” diye bağıran bir yurttaş da darp edilerek gözaltına alındı.

Genç kızlar dayak yiyen bir kızı polisin elinden kurtardı bunun üzerine bölgeye polis takviyesi yapıldığı bildirildi.

Polisi saldırılara tepki gösteren yurttaşları yerlerde sürüklediği ve biber gazı ile müdahale etti.

Polis otobüsünde gençler coplarla dayak yedi işkence görüntülerine rağmen kimse müdahale etmedi. Sivil polisler ellerini havaya kaldırarak kameraların işkence görüntülerini çekilmesini engellemeye çalıştı.

Türkiye’de medya tamamen Erdoğan’ın kontrolünde olduğu için bu hadiselerden kimsenin haberi olmadı.

UkraynaHaber.com

Meydan, haberlerimiz için tıklayınız!

Yanukoviç, haberlerimiz için tıklayınız!

Erdoğan, haberleri için tıklayınız!

 

 

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]