Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Biyografi

Mehmet Erdoğan Tüzün kimdir?

Mehmet Erdoğan Tüzün: Medya, İş ve Siyaset Dünyasında Etkili Bir İsim

Mehmet Erdoğan Tüzün, 1943 yılında Isparta’da doğdu. Türkiye’nin önemli iş adamlarından biri olarak tanınan Tüzün, özellikle medya sektöründe önemli bir yer edindi.

15 Temmuz 2016 darbe girişimi sonrası kapatılan Cihan Haber Ajansı’nın Genel Müdürlük ve Zaman gazetesinde yönetim kurulu üyeliği yaptı.

Turgut Özal Düşünce ve Hamle Derneği’nin kurucu asil üyesi olan Tüzün, aynı zamanda Kaynak Holding’de danışmanlık görevini üstlendi.

Samanyolu Televizyonu’nda yönetim kurulu üyeliği görevini de yürüten Tüzün, 2013 yılından itibaren Fatih Üniversitesi’nde mütevelli heyeti üyesi oldu.

TURGUT ÖZAL İLE BİRLİKTEYDİ

Rahatsızlığı sebebiyle bir süredir tedavi gören Tüzün, Türkiye’de yaşanan cadı avı sebebiyle göç ettiği Arnavutluk’ta yaşıyordu. Türkiye Cumhuriyeti 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın dostu ve danışmanlarından Erdoğan Tüzün, Arnavutluk’ta hayatını kaybetti.

Turgut Özal’ın son Balkan ülkeleri ziyaretinde yanında götürdüğü Erdoğan Tüzün, Arnavutluk’taki dergah ziyaretinde Özal ile birlikte böyle görüntülenmişti.Tüzün ayrıca Türkiye’de yazıları yayınlanan bir yazar olarak tanınıyordu ve çeşitli konularda yazıları yayınlandı. Ölümünün ardından Türkiye’de ve Arnavutluk’ta birçok kişi tarafından saygıyla anılmıştır.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]