Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Türkiye

Lavrov neden Çavuşoğlu’nun koluna girerek köşeye çekti?

Türkiye, Rusya ve İran liderlerinin üçlü şekilde el tokalaştığı gün..

Rus devlet kanalı Rossiya, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Ankara zyareti sırasındaki görüşmelerde Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Rus mevkidaşı arasındaki bir “gizli” görüşe dikkat çekti.

Putin’in ziyaretini takip eden Rossiya televizyon kanalının muhabiri Pavel Zarubin, Lavrov’un Türk mevkidaşı Çavuşoğlu’nun koluna girerek köşeye çektiğini ekranlara getirdi.

Türkiye, Rusya ve İran liderlerinin üçlü şekilde el tokalaştığına işaret eden Rus gazeteci, “Bu manzaradan önce kapalı kapılar arkasında özenli çalışmalar yapıldı. Fakat bizim ekip (Rossiya televizyon kanalı) bazı görüşme detaylarını görmeyi başardı: Rusya Dışişleri Bakanı, Türkiye Dışişleri Bakanı’nın koluna girerek köşeye çekiyor ve bir şeyler hakkında detaylı şekilde konuşuyorlar.” şeklinde yorumda bulundu.

ÇAVUŞOĞLU: RUSYA VE TÜRKİYE ARASINDA SAĞLANAN S-400 SÖZLEŞMESİNE SAYGI DUYULMALI
Rossiya televizyon kanalına özel konuşan Çavuşoğlu, Batı’nın S-400 füzesi ile ilgili tepkisini de yorumladı. Çavuşoğlu, “Ben bazı NATO üyesi ülkelerinin tepkisini gayet iyi anlıyorum. Fakat iki egemen ülke arasında sağlanan sözleşmelere de saygı duymak lazım.” dedi.

RTİB – FUAD SAFAROV

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]