Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Spor

Denys Boyko piyangosu

Beşiktaş'ın Dinamo Kiev'e kiralık gönderdiği Denys Boyko için Ukrayna ekibinin başkanından sezon sonu için mesaj geldi: "Bonservisini alabiliriz.".

Beşiktaş’ın ara transfer döneminde Dinamo Kiev’e kiraladığı kaleci Denys Boyko’dan çok memnun olan Ukrayna ekibinin başkanı Igor Surkis, Ukrayna basınına verdiği röportajda Boyko’dan övgü dolu sözlerle bahsetti.

30 yaşındaki file bekçisi hakkında “Boyko, bizim en iyi transferlerimizden biri oldu” yosumunu yapan Surkis sezon sonu için ise şu mesajı gönderdi:

“Bonservisiyle birlikte onu alabiliriz. Böylece daha fazla kiralık olmaz. Oynayışını, çalışmasını çok beğeniyorum. Avrupa Ligi’nde AEK maçında gösterdiği performansa bakın. Uzun zamandır oynamıyordu ama çıktı ve takımı için sorumluluk aldı, harika kurtarışlar yaptı.”

“BEŞİKTAŞ ZORLUK ÇIKARMAZ”

Ukraynalı kaleci de geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada sezon sonunda Dinamo Kiev ile sözleşme imzalayabileceğini ve Beşiktaş’ın bir zorluk çıkarmayacağını belirtmişti.

Kiev ekibiyle bu sezon 3 maça çıkan Boyko, kalesinde sadece 1 gol gördü.

Kaynak: FotoSpor

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]