Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Gündem

Erdoğan, Poroşenko ile görüşmesine 1,5 saat geç kaldı

Erdoğan'ın, Ukrayna temasları başladı...

Türkiye-Ukrayna Yüksek Düzeyli Stratejik Konseyi’nin 6. toplantısı vesilesiyle resmî ziyaretini gerçekleştirmek üzere Ukrayna’ya giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna’nın başkenti Kiev’e ulaştı.

Uluslararası Borispol Havalimanı’na gelişinde AKP Genel Cumhurbaşkanı Erdoğan; Ukrayna Dışişleri Bakan Yardımcısı Olena Zerkal, Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi Andriy Sıbiga, Türkiye’nin Kiev Büyükelçisi Yönet Can Tezel ve diğer yetkililer tarafından karşılandı.

Daha sonra Ukrayna Cumhurbaşkanlığı İdaresi’ne hareket eden Erdoğan’ın korteji, Ukrayna Cumhurbaşkanlığın’daki törene 1,5 saatin üzerinde geç kaldı. Daha önce Ukrayna Cumhurbaşkanlığı’ndan karşılama töreninin saat 13.00’de yapılacağı bildirilmişti. Ancak Erdoğan’ın korteji görüşmeye saat 14.30 civarında geldi. programa göre 15.00’de Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko ile birlikte ortak basın toplantısı gözüküyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ziyaretinde; eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Millî Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar eşlik ediyor.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]