Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Türkiye

Türkiye’de, Rusyalı provokatör Sünni-Alevi çatışması hazırlığında yakalandı

İncirlik Üssü'ne ve Alevi derneğine saldırı hazırlığı yapan IŞİD'li Rusyalı terörist tutuklandı

Rusya’dan, gelen Türkiye’nin güneydoğusunda Sünni-Alevi çatışması ile İncirlik Hava Üssü’ne saldırı hazırlığı yapan terörist Renat Bakıyev yakalandı.

Adana’da drone ile İncirlik Hava Üssü’ne saldırı hazırlığında iken polisin operasyonuyla yakalanan IŞİD’li terörist Renat Bakıyev, emniyetteki işlemlerinin ardından Adana Adli Tıp Kurumunda sağlık kontrolünden geçirildi. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece cezaevine gönderildi.

Rusya vatandaşı Bakıyev’in, IŞİD ad adına İncirlik Üssü ve Alevi dernekleri ve vatandaşlara yönelik keşif ve eylem arayışı içinde olduğu tespit edildi. Şüphelinin, Kilis Cumhuriyet Başsavcılığınca “silahlı terör örgütüne üye olmak” ve Tekirdağ Sulh Ceza Hakimliğince de “tehdit” suçundan arandığı, daha önce sınır dışı edildiği ve kaçak yollardan ülkeye yeniden geldiği belirtildi.

Kolluk kuvvetleri, söz konusu şüphelinin Adana’da bulunduğu sürede Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfının sohbetlerine katıldığını bildirdi.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]