Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Türkiye

‘Sahte estetikçi’ kuaför cezaevinden firar etti

Adana'da 4 kişiye kendisini doktor olarak tanıtıp botoks yapan kuaför Soner Gülnaz'ın bulunduğu cezaevinden kaçtığı bildirildi.

Dört kişiye dudak dolgusu ve botoks yaptığı için yargılanan kuaför bulunduğu Adana Açık Ceza İnfaz Kurumu’ndan firar etti.

Adana’da kendisini doktor olarak tanıtarak, aralarında bir hemşirenin de bulunduğu 4 kişiye dudak dolgusu ve botoks yaptığı için yargılanan kuaför, hırsızlıktan hükümlü bulunduğu Adana Açık Ceza İnfaz Kurumundan kaçtı.

Kuaför Soner Gülnaz, ‘tababet ve şuabatı sanatlarının tarzı icrasına dair kanuna muhalefet’, ‘dolandırıcılık’ ve ‘yaralama’ suçlarından tutuklu yargılanıyordu. 1 Ağustos’taki duruşmada Gülnaz’ın tahliyesine karar verilmiş; ancak Gülnaz, başka bir suçtan hükümlü olduğu için serbest bırakılmamıştı.
Hırsızlık suçundan 5 yıl 3 ay hapis cezası bulunan Soner Gülnaz, cezasının kalan kısmını çekmesi için Adana Açık Ceza İnfaz Kurumu’na gönderilmişti.

Soner Gülnaz hakkında, cezaevindeki akşam yoklamasında firar ettiği anlaşılınca yakalama kararı çıkarıldı.

Kaynak: Birgün

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]