Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Dolgorukov

[Dolgorukov] Dikkat karanlık tim iş başında!

Yabancı devlet adamlarına suikast tehklikesi...

Sosyal medya fenomenlerinden Sovyet Rusya’sının politik baskı kurbanlarından Petro Dolgorukov’un soy ismini kullanan @Dolgorukov parodi hesabı önemli paylaşımlarda bulundu.

AKP Genel Başkanı Recep Erdoğan’a yakınlığıyla bilinen Star Gazetesi 23 Temmuz pazar günü, Hizmet Hareketi ile hiç bir fiziki bağlantısı olmayan kripto bir yapılanma iddiasında bulundu. Akıllı telefon, ByLock* gibi programları dahi hiç kullanmamış söz konusu kripto yapının karanlık işlerde kullanılıp daha sonra da algı operasyonu yapılacağını yazdı.

“Karanlık Tim” Bu tanımla; yabancı devlet adamlarına suikasttan, terör eylemlerine kadar farklı kumpasların algısı hazırlanıyor olabilir.

Mevcut AKP hukuk sisteminde bu tanımlamanın karşılığı şu; ülkede işlenecek her suç, hiçbir delil olmadan kripto karanlık tim’e mal edilecek!

Bunu buradan yazmakla olmaz. Dünya medyasına; “Casper Ordusu” hikayeleri ve ardından gelmesi muhtemel suç isnadı hazırlığı deşifre edilmeli.

İŞTE ALGI OPERASYONUNUN HABERİ:

ByLock nedir?

Birçoğunuz Türkiye’de ByLock uygulaması ile ilgili gelişmelerden haberdarsınızdır. 100.000’den fazla kişi bir akıllı telefon uygulamasını kullanmaları sebebiyle hapsedildi. Android marketlerden açık bir şekilde indirilebilen bu programı 10 milyonun üzerinde kişi indirdi. ByLock, 2014  Nisan ayından 2016 ’nın  Şubat ayı  sonlarına kadar hizmet veren anlık mesajlaşma uygulamasıdır.  Google Play Store, Android ve Apple App Store uygulama mağazalarından indirilebilen, hâlâ da apk dosyası şeklinde çeşitli açık depolarda bulunan tüm dünyaya açık bir  uygulamadır.

@Dolgorukov

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]