Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Türkiye

Erdoğan, bayram namazında rahatsızlandı

Erdoğan cami çıkışında konuştu…

Bayram namazı için Ataşehir Mimar Sinan Camii’ne giden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kısa süreli baygınlık geçirdi geçirdi.

Erdoğan’ın twitter hesabından bayram mesajı atılarak durumunun iyi olduğu bildirildi.

Erdoğan’ın bayram namazını kıldığı camiden çıkan vatandaşlar, “Arkasında namaz kılıyorduk. Bir anda fenalaştı. Herkes ayağı kalktı, yardım etmeye çalıştılar. Sedye ile dışarıya çıkardılar.5-10 dakika orada tedavi gördü. Namaz daha başlamamıştı. “Cumhurbaşkanı sohbeti dinlemeye geldi. Sonra yavaşça yere yattı. Sonra ilk müdahale burada yapıldı. Sonra dışarıya çıkarıldı” dedi.

Fatih Tezcan, ilk olarak twit atıp duyurmuş daha sonra twitini silmişti. Bunun üzerine cami cemaati ise camiden attıkları twitlerle Erdoğan’ın rahatsızlandığını doğruladı.

Camide olayın tanığı, “Cumhurbaşkanı sohbeti dinlemeye geldi. Sonra yavaşça yere yattı. Sonra ilk müdahale burada yapıldı. Sonra dışarıya çıkarıldı” diye konuştu.

Erdoğan’ın hemen arkasında bulunduğunu belirten bir kişi ise, “Arkasında namaz kılıyorduk. Bir anda fenalaştı. Herkes ayağı kalktı, yardım etmeye çalıştılar. Sedye ile dışarıya çıkardılar. 5-10 dakika orada tedavi gördü. Namaz daha başlamamıştı” şeklinde konuştu.

Erdoğan, cami önünde basın açıklaması yaptı. Camiden ayrılan Erdoğan’ın Üsküdar Kısıklı’da bulunan konutuna geçeceği öğrenildi.

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]