Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Femen, Mc. Donald’s’ın tuvaletinde faka bastı!

Dünya gündemindeki her olayı soyunma fırsatı olarak gören, Ukraynalı kadın hareketi Femen, dünkü Ukrayna-Fransa karşılaşmasında eylem yapmadan önce yakayı ele verdi.

İlk defa bir eylemden önce kolluk kuvvetlerince yakalanan Femen kızlarının izinsiz gösteri girişimi sonuçsuz kaldı.

Mc. Donald’s’ın tuvaletinde eylem hazırlıkları hakkında konuşan Femen üyesi kızların konuşmalarını duyan başka bir kadının polise ihbarda bulunarak eylemci kızların eşkâlini verdi.

Polis ihbardan yola çıkarak kılık kıyafeti tarife uyan kızları kısa sürede yakaladı.

Karakoldaki sorguda kızlar Femen üyeleri olduklarını ve maçın oynanacağı statta eylem yapacaklarını itiraf etti. Emniyetteki sorgu akabinde eylemci kızlar serbest bırakıldı.

Dün bekledikleri eylem gerçekleşmeyince şaşıran Femen ise; Aleksandra Şevçenko, Yana Jdanova ve Anna Bolşakova adlı üyelerinin silahlı kişilerce kaçırıldığını iddia etmişti.

YUNUS ERDOĞDU | KİEV – CİHAN

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]