Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Ukrayna'daki savaşın birinci yılında Rusya'nın kayıpları.
Haberler

Odesa, dil ve kültür festivaline hazırlanıyor

Ukrayna’nın liman şehri Odesa’da, 6. Uluslararası Dil ve Kültür Festivali (IFLC)’nin hazırlıkları sürüyor. IFLC Odesa şehrin ikinci büyük tiyatro binası, Odesa Tiyatro ve Müzikal Komedi Akademisi binasında yedi ülkenin katılımıyla yapılacak.

8 Nisan cuma günü gerçekleşecek etkinlik, katılımcı ülkelerin tanıtım stantlarının saat 14.00’te açılışı ile başlayacak. Kültür festivali akabinde saat 17.00’de ise bin 300 kişinin katılımının beklendiği renkli bir o kadar da coşkulu geçmesi beklene geniş katılımlı programa geçilecek.

Programa; Çin, Romanya, Bulgaristan, Afganistan ve Almanya gibi ülkelerin konsoloslukları ve kültür merkezleri katılacak.

Tiyatro salonun adresi ve iletişimi için tıklayınız: http://muzkomediya.com/contacts

YEVGENİYA VYAÇESLAV | UKRAYNAHABER.COM – ODESA

Ukrayna Haber

Ukrayna'nın, ilk Türkçe haber sitesi.

İlgili Makaleler

Bir Cevap Yazın

Başa dön tuşu
Ukrayna Savaşı Sayılarla
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

BU HABERLER YAZILIRKEN NE MİLYARDER SERMAYE SAHİPLERİNDEN, NE DE ÇIKAR ÇEVRELERİNDEN DESTEK ALMIYORUZ… LÜTFEN REKLAM ENGELLEYİCİYİ DEVRE DIŞI BIRAKARAK SİTEMİZDEKİ GERÇEK HABERCİLİĞE DESTEK OLUNUZ... BU REKLAMLARA TIKLAYARAK GAZETECİLERİN BAĞIMSIZ OLMASINA YARDIMCI OLUNUZ... BAŞKA GELİRİMİZ YOK. DESTEĞİNİZ İÇİN, TEŞEKKÜR EDERİZ. PAYPAL: [email protected]